Srbi se na povratku sa letovanja kuvali u autobusu bez klime na 40 stepeni: Nekima je pozlilo, vozač čak nije ni stao

|

Putnicima koji se se nedavno vraćali sa letovanja iz Turske za Srbiju bukvalno je preselo putovanje, s obzirom da su na 40 stepeni bili primorani da se voze autobusom bez klime. Nekim putnicima čak je i pozlilo.

Jedna turistkinja podelila je sa korisnicima Tiktoka šta se dešavalo.

“Utisak sa putovanjem preko Go2 travel agencije. Povratak iz Turske na plus 40 stepeni. Na snimku možete videti jednog od putnika koji pokušava da popravi klimu”, navodi se u opisu videa koji je objavljen na nalogu pod nazivom “Petra2535”.

Kako se vidi na snimku, nekoliko putnika pokušavalo je da pomogne vozaču da poprave klimu.

“Horor! Apartman smo napustili u 8.00 da bi nas autobus koji je ostavio turu pokupio bez klime. Na put od 20 sati, toalet u autobusu takođe nije radio, kao ni klima”, objasnila je ova putnica u opisu snimka.

Dodaje i da je nakon žalbi putnika vodič agencije prebacio krivicu na vozača, a vozač na agenciju.

“Tražili smo da stanu jer je autobus ostajao bez vazduha, stali su nakon sat vremena našeg žaljenja. Pauze su bile minimalne, a kada se jednom putniku slošilo vodič je rekao da ne postoji pumpa na koju bi mogli da stanemo, prošli smo pored tri pumpe, ni na jednu se nije stalo. Na kraju kada su videli da smo uporni i da devojci nije bolje stali su”, zaključila je ova putnica.

Iz redakcije Kurira poslali su pitanja pomenutoj agenciji, ali do objavljivanja ovog teksta nije bilo odgovora.

Izvor: kurir.rs