Slovenka i Bosanka se posvađale na letovanju – Viču sa balkona, a muževa nigde: “Šta to radiš, ženo blesava, sram te bilo”

|

Snimak žestoke svađe između Bosanke i Slovenke na letovanju izazvao je urnebesne reakcije među Balkancima onda kada se pojavio na društvenim mrežama. Nastao je navodno u Neumu u Bosni i Hercegovini.

Po svemu sudeći žene su se svađale zbog buke koja je dopirala iz jednog od apartmana, a reči koje su ove dve gospođe razmenile u okršaju nasmejao je ali i razljutio ceo Balkan.

Kako se može videti i čuti na snimku, dve turistkinje su izašle na terase svojih apartmana kako bi se raspravile oko buke koja se čula iz jednog apartmana, onog od Slovenke. Tokom burne rasprave čule su se i žestoke uvrede.

“Ja neću po**ić ovde da imam! Jesi ti normalna ženo draga”, pita se Bosanka na početku svoje svađe sa Slovenkom, dodavši da ju je snimala kako ne poštuje kućni red te da će je prijaviti policiji.

Nešto glasnija, Slovenka joj je nekoliko puta rekla da je apartman u kom boravi platila dosta, te da se može ponašati kako god ona želi.

“Ja sam plaćala! Koliko je ura”, uporno je ponavljala Slovenka.

Njeno ponavljanje prekinula je Bosanka, koja je još jednom htela da skrene pažnju glasnoj Slovenki.

“Ma pitanje je šta to radiš na balkonu ženo blesava? Sram te bilo”, nastavila je Bosanka.

Svađu su propratile i dodatne rečenice koje se u nekim trenucima u videu teško mogu shvatiti. Ipak, zbog onih jasnih i razumljivih, kao i zbog galame u doba kada je vreme za odmor, mnogi korisnici TikToka pojurili su u deo za komentare želeći da iskomentarišu ali i da otkriju šta se zapravo dogodilo.

“A muževi se sakrili”, “Nisu! Ovaj od Bosanke sedi sa strane, a Slovenac je unutra, uđe pa izađe”, “Kultura na nivou”, “Bosanka žena kulture”, “Lepo se razumeju”, “Haha mi samo čujemo plaćala”, “Kod Slovenaca je najbitnije da si platili! Samo lova lova i lova! a škrti ajme”, “Lepo je kada se svađate na različitim jezicima, a ipak se razumete”. Kako je sve to izgledalo, možete pogledajte na snimku OVDE.

Izvor: blic.rs