Sloba pokazao vilu od pola miliona evra: Sve pršti od luksuza, a evo kako izgleda kutak za bebu Damjana (FOTO)

|

Pevač Sloba Radanović je tokom prethodne godine bio jedan od najangažovanijih pevača i zaradio je ozbiljnu cifru, a sada je odlučio da potroši sve što je zaradio. On se prvo častio novim automobilom, i to “mercedesom GLE AMG” od 170.000 evra, a onda je renovirao kuću u Višnjičkoj banji i pravio dečju sobu za malenog naslednika Damjana.

Nakon štoje porođaj prošao u najboljem redu, Sloba i Jelena sada mogu da uživaju u svom luksuzu, pa je Sloba podelio snimak kuće na svom je Instagram profilu.

On je ovu kuću platio papreno, kao i celo renoviranje, što uopšte i ne čudi, jer je u njihovom domu sve potpuno novo.

Damjanov tata je najpre počeo sa snimanjem hodnika, a onda je pokazao enterijer od kog zastaje dah. Spavaća soba sređena po najboljem luksuzu, novi plazma televizor, a tu je i kutak za malog Damjana.

Kuća je potpuno opremljen najnovijom tehnikom i nameštajem, njihovim domom dominiraju tople nijanse, a ogromno kupatilo od mermera ostavilo je bez daha mnoge..

Sloba Radanović je za ovu kuću u Višnjičkoj banji dao oko 500 hiljada evra, kako stoji na sajtu jedne agencije za nekretnine. Njihov dom ima skoro 450 kvadratnih metara, na dva je nivoa i ima veliko dvorište, kao i bazen i teretanu.

Video snimak kuće pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs