Slavu i bogatstvo stekla je upravo zbog njega: Pogledajte kako izgleda suprug Jane Todorović (FOTO)

|

Pevačica Jana Todorović, kojoj je zapravo pravo ime Dragana, jedna je od najtraženijih pevačica u regionu.

Pevačica godinama radi i nastupa, a kako je ispričala u jednoj emisiji, kada se pojavila na estradnoj sceni odlučila je da promeni ime, jer je tada bilo dosta velikih zvezda koje su nosile ime kao ona.

Nije joj bilo lako da postigne ono što je sada, jer su njeni roditelji čak morali da prodaju traktor da bi ona snimila pesmu.

Međutim, njense život promenio u potpunosti kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Ivana Todorovića. Kako je Jana uvek govorila, on je bio taj koji joj je pomagao i trudio se da njen talenat prikaže svetu. Njih dvoje venačali su se 1995.godine, u braku su već 25 godina, a 2006. godine Jana je u Las Vegasu na svet donela njihovo prvo dete – ćerku, kojoj su dali ime Kristina Džulijen.

Interesantna je činjenica da Janin privatni život nikada nisu pratili skandali, te da stvarno uživa u skladnom braku, a razlog za to je i što svoju ćerku i muža ne pokazuje u javnosti.

Njih dvoje su se nedavno oprobali i u ugostiteljstvu, otvorili su restoran u Beogradu, a pevačica, prirodne lepote, nastupa četiri dana nedeljno i ne planira da stane.

Izvor: espreso.co.rs