Slavnić na kolenima molio Anu da ne iznosi “prljav veš”, pa briznuo u plač: “Pružiću ti ruku, samo da popričamo o svemu” (VIDEO)

|

Zadrugaka Ana Ćurčić i njen bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić danima su na ratnoj nozi, a naročito od kada je iznela detalje nasilja koje je doživela od njega.

Zvezdan je nakon porodičnog sastanka, na kome se saznalo da Milica želi da izbaci Anu iz kreveta koji dele, prišao Ani da joj ponudi pomoć, jer je rijaliti surov, ali i da je zamoli da ne iznosi prljav veš u svađama sa njim.

Međutim, Ana nije reagovala onako kako je on mislio da će.

– Ti uopšte ne znaš gde si, ovo je strašno, i meni je mnogo teško da gledam ovo. Koliko god da te povređujem i ti mene, stavljam sa strane, ovo je surovo. Molim te da ti pomognem na bilo koji način. Bilo bi mi drago da znam da možeš da se boriš, ali znam da ne možeš. Stavi sve po strani i pusti da sam ljiga. Ti znaš da nisam nikad pogrešio u životu – rekao joj je Zvezdan.

– Dosta stvari nisi, a ovo je moja borba i ja sam to odlučila – rekla mu je Ana.

– Tvoja borba je trebalo da bude protiv mene. Ti ne znaš gde si, oni vrište o tom problemu. Šta god rekla za mene, evo suze mogu da mi krenu sad – kaže Slavnić.

– Je l’ ja nešto foliram? – upitala ga je Ana.

– To je i poenta što sam hteo da ti kažem, to je rijaliti. Ja ne mogu da kažem da si ti ti jer ni blizu nisi ti. Neću uopšte da pričam o nama i da te nerviram – rekao je on.

– Kad bude prošao mesec, dva ili tri ja ću sve lepo reći. Ovo je počelo i ovde će da se završi, sve ćemo da ispričamo – rekla je Ana.

– Ja samo želim da te zamolim da razmišljaš jer ti ne treba veća borba. Staviću na stranu sve ružno što si rekla, došla si, vređala si me, izbacila si strah, i ne treba dalje. Ja te kao prijatelj molim, sešćemo gde treba, ispričaćemo se tri dana i pružiti ruku ako treba. Je l’ poenta da me uništiš? – upitao je on Anu.

– Želim ti svu sreću, ti znaš da ti ja to želim. Vidim da si zaljubljen i da je voliš i da ti prija, sve najbolje ti želim i žao mi je što ja nisam imala tako nešto od tebe – rekla je Ana.

– Šta je poenta dalje? – upitao je Slavnić.

– Ništa, želim da jedem i da se vratim u krevet. Ovde prekidam priču. Biće za dva, tri meseca, pa ćemo da se raspričamo. Želim ti svu sreću sveta – kazala mu je Ana.

– Da li misliš da ja tebi želim nešto drugo? – upitao je Zvezdan, a Ana se zatim okrenula i otišla.

Nakon toga Zvezdan je briznuo u plač, nije više mogao da obuzda svoje suze.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs