Skandal u Zvezdama Granda, majka kandidata optužila pevačicu: “Snežana Đurišić tražila pare da moj sin Dušan Vukadinović prođe dalje”

|

Već je uveliko počelo snimanje trećeg kruga takmičenja “Zvezde Granda”, koje je donelo skandal koji se do sada nikada nije dogodio i uzdrmao javnost.

Naime, majka kandidata Dušava Vukadinovića, Nata Vukadinović tvrdi da je Snežana Đurišić tražila novac njenom sinu kako bi prošao dalje.

On je ispao u trećem krugu, a njegova majka je krivicu svalila na pevačicu.

– Doživela sam golgotu. Snežana Đurišić je tražila pare da moj sin prođe u naredni krug “Zvezda Granda”. Neću da branim svoju decu ako nisu kako treba, ali znajući da je moje dete vaspitano, kulturno, fino, rekla sam mu da sluša gospođu Snežanu, koja me najstrašnije povredila. Kad je prošao drugi krug, rekla mu je: “Dušane, ovo ti je sad besplatno”, znate, kao daje mu gratis. To nam je preneo kad je došao kući, ali mi roditelji nismo to tako shvatili. Prošao je taj krug i za treći mu je zacrtala šta će da peva. Međutim, pred emisiju bio je uznemiren, videla sam da nešto nije u redu. Kada smo se upoznale, Snežana je počela da vrišti na mene – kaže Nata.

– Nije tražila direktno, nego indirektno. Govorila mu je da ona ne radi za džabe. Nije htela da mi pruži ruku u sobi za podršku. mene je kulirala. Upitala sam je da li je moj sin nešto pogrešio i da li joj je nešto loše rekao. Tada mi je saopštila da Dušan neće proći dalje, da je za njega takmičenje završeno. Unela mi se u lice i rekla da ona ne radi za džabe i da treba da joj platim. Bila sam zatečena, skamenila sam se. Nisam joj dala novac i moj sin nije prošao dalje. Posle je Dušanu rekla da beži i ja nisam znala šta se događa. Nisam joj dala pare i normalno da on nije prošao dalje. Rekla je da je moj sin nije slušao”, kaže majka, koja je na pitanje zbog čega slučaj nije prijavila Saši Popoviću rekla: “Nisam znala kako da reagujem. Paralisala sam se. Uplašila sam se da sinu ne bih naškodila. Takva agresivnost, kakvo je to ophođenje? Ja verujem u Boga i u sve ću da se zakunem da mi je Snežana tražila pare. Naravno, ona nije glasno govorila dok mi je tražila pare”.

Pozvali smo i Snežanu za komentar.

– Radim svoj posao veoma odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umetnik dokazana. Neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smešne i odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića – rekla je Snežana.

Izvor: kurir.rs