Sin Viki Miljković pokazao devojku, mama i tata zatečeni: Uz fotografiju saopštio i ono što mnogi željno iščekuju (FOTO)

|

Poznata folk pevačica Viki Miljković u braku je sa harmonikašem Draganom Taškovićem Tašketom godinama, a pre petnaest godina na svet je došao njihov sin Andrej. Iako Viki čuva svoju privatnost između četiri zida i porodicu ne pokazuje javno, njen sin je ipak izložen velikom medijskom interesovanju. On se, za razliku od svojih roditelja koji se bave muzikom, opredelio za sport, tačnije oprobao se na teniskom terenu što mu dobro i ide.

vi

Andrej je veoma aktivan i na društvenim mrežama, gde je već popularan, a po njegovim objavama vidimo da je izrastao u lepog momka, zgodnog i talentovanog. Devojčice njegovog uzrasta interesuju se za njega, a jedna je po svemu sudeći osvojila njegovo srce.

Naime, jednom novom fotografijom, sin Viki Miljković zaintrigirao je javnost, te je glavna tema ko je nova devojka Andreja Taškovića, kojoj je javno uz srca čestitao rođendan.

SOn je sa njom pozirao u prisnom zagrljaju, te je sliku i podelio na “Instagramu”, čime je izazvao zainteresovao javnost, ali i slomio srca mnogim devojčicama, koje su potajno zaljubljene u njega.

Ako imamo u vidu da je sin Viki Miljković sada u godinama kada se rađaju prve ljubavi, postavlja se pitanje da li će svoju sadašnju devojku upoznati sa mamom i tatom.

– Zamišljam za svog sina ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Sigurno će biti njegov izbor, a ne moj. Eto približilo se i to vreme, Andrej više nije mali. Uveliko se bavi i sportom i dosta se trudi i uporno trenira tenis. Za sada je to njegova glavna preokupacija uz školu. Videćemo šta će sve da nas čeka, ali ću se uvek truditi da budem dobra svekrva – rekla je Viki nedavno.

Izvor: story.rs