Sin predsednika Vučića uslikan sa atraktivnom plavušom: Postoji “dokaz” da je to naša poznata pevačica (FOTO)

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je poznato, ima troje dece. Danila i Milicu dobio je sa prvom suprugom Ksenijom, dok je Vukan rođen 2017. godine, u drugom braku sa Tamarom.

Kako bi sačuvao privatnost, Danilo Vučić otputovao je na romantičan vikend u Holandiju, gde je ipak uslikan na ulicama Amsterdama tokom šetnje sa atraktivnom devojkom.

Iako se vidi samo s leđa, plavuša u crnom kožnom mantilu mnogima je zaličila na Milicu Pavlović. A onda je i ona sama dodala “ulje na vatru” kada se na Instagramu pohvalila da je u Amsterdamu. Samim tim što je brzo uklonila selfi fotografiju na kojoj je u izazovnoj crnoj haljini, uz označenu lokaciju Amsterdam -The Netherlands, pevačica je dodatno podgrejala sumnju da je u vezi sa Danilom Vučićem, koji je od nje mlađi 6 godina.

U ovom slučaju, kao “krucijalni dokaz” da je na fotografiji Milica Pavlović mogla bi da posluži brendirana crna torba. Naime, model koji se uz kafu i sok vidi na stolu ispred Milice, identičan je onom koji nosi Danilova devojka.

Izvor: hellomagazin.rs