Sin predsednika Srbije poslao moćnu poruku ocu: Uvek uz tebe i sa tobom do kraja (FOTO)

|

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, pružio je podršku svom ocu povodom najnovijih dešavanja na Kosovu i Metohiji.

Danilo je podelio sliku sa svojim ocem uz moćnu poruku.

„Uvek uz tebe i sa tobom do samog kraja – nema predaje“, napisao je Danilo Vučić na Instagramu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je činjenicu da je patrijarhu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju od strane Prištine, ali i povećanu borbenu gotovost Albanaca.

„Sve dajemo od sebe da sačuuvamo mir i stabilnost. Nažalost, nas nisu hteli da slušaju, ili ih nije mnogo ni interesovalo da nas čuju. Danas je i patrijarhu srpskog gospodinu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju. Nikada se to u istoriji nije dogodilo. I baš ih briga. Besmisleno saopštenje, nevažno… Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više.

U skladu sa tim, želim da vas obavestim da smo u teškoj situaciji, ali da ćemo dati sve od sebe i da ćemo brinuti na svaki način kako da sačuvamo mir i stabilnost i ne samo to, kako da zaštitimo naš narod na severu Kosova i Metohije. U skladu sa tim, a posle naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove b0rbene gotovosti, preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju“, rekao je Vučić na Instagramu.

Izvor: kurir.rs