Sin mi je odabrao Maju Nikolić za ženu: Bili smo očajni, na upoznavanje je došla obučena kao za scenu – Ispovest Majine svekrve o svemu što su prošli

|

Bivša svekrva Maje Nikolić, N.P., majka njenog drugog supruga Vuka Kandića za tabloid “Svet”, davne 2011.godine otkrila je brojne pikanterije njihovih porodičnih odnosa, koje su tada izazvale ogromnu pažnju u javnosti. Kako je istakla Vukova majka, pevačica joj se nikada nije dopadala za snajku. Ipak su se venčali i dobili sina, a posle razvoda su za starateljstvo godinama vodili žestoku borbu.

“Kada nam je Vuk rekao da će se oženiti njome, bili smo u šoku, da ne kažem očajni. O njoj nisam znala gotovo ništa, ali sam se raspitala i čula da je u Beograd došla iz provincije kako bi napravila karijeru. Takođe bili smo obavešteni da je primila 200.000 maraka od Milorada Vučelića za snimanje albuma. Bila mu je miljenica, njegove ili tadašnje vladajuće stranke, ne znam. To je bio njegov izbor – iako smo mu objasnili ko je ona, rekao je da je voli i pustili smo ga da se oženi”, ispričala je bivša Majina svekrva.

Majka Vuka Kandića, inače poznata beogradska novinarka, ispričala je i da je prvi susret sa snajom bio neprijatan, na prvom mestu zbog toga što je pevačica bila neprimereno obučena, i vrlo slobodnog ponašanja:

“Kada ju je Vuk doveo da je upoznam, došla je obučena za scenu, kao da je trebalo da nastupi u kabareu. Ogroman dekolte, afektiranje…Ma… Bila sam iznenađena, ali to je ona. Sledeći naš susret bio je na njihovom građanskom venčanju, a na crkveno nismo bili pozvani. Ona je od venčanja u crkvi pravila šaradu, samopromociju i šou. Mi nismo ni želeli da učestvujemo u tome. Priče da je velika vernica zaista su smešne. Iskreno mislim da se tu radi o čistom poziranju i pomodarstvu i da ona nije ni prošla pored Biblije. Jer da je ona vernica, nikada ne bi lagala kao što je to činila”, rekla je Majina svekrva.

N.P takođe je rekla da joj se desilo čak i da u novinama pročita njene izjave u kojima priča da joj je Vuk kupio ostrvo.

“Pozvala sam ga i pitala: “Sine, da li je moguće da si Maji kupio ostrvo, a da ti majka vozi jugića?” On mi onda kaže da su to njene priče i fantazije i da moram da je razumem kad izmišlja. A treba li da spominjem da su se razveli jer ju je Vuk nahvatao na gomili sa drugim muškarcem? Pobožna žena, nema šta”, zaključuje bivša svekrva Maje Nikolić.

Izvor: story.rs