Severina prozvala Joksimovićku: “Pustila je moje kompromitujuće fotografije u 10 sati ujutru” – To se ne radi

|

U poslednje vreme Severina je u fokusu medija zbog starateljstva nad sinom koje joj je ponovo oduzeto. Ipak, to nije jedini skandal u kojima se pevačica iz Splita našla. Svi se sećaju njenih skandala zbog eksplicitnih slika i videa koji su ranije dospevali u medije i na internet.

Upravo zbog tih spornih slika Severina je pre nekoliko godina prekinula prijateljstvo sa voditeljkom Jovanom Joksimović. Jovana je tada u Jutarnjem programu obradila temu Severininih spornih slika koje su tada puštene u javnost, na čemu joj je pevačica jako zamerila. I to javno.

“Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno”, ispričala je Severina 2021. godine u emisiji “150 minuta” i nastavila:

“Ne, nismo se čule od tada”, otkrila je pevačica, a voditeljka nije htela ništa da komentariše tim povodom:

“Ma, ne. Ne želim da je komentarišem. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja”, poručila je kratko voditeljka za “Srpski telegraf”.

Severina danima dobija jaku podršku zbog starateljstva od strane poznatih širom regiona. Kako je istakla na svom poslednjem nastupu, nikada se neće predati, te tako jasno stavila do znanja da nastavlja borbu za svog sina jedinca.

Izvor: alo.rs