Severina ne mari za zakon: Uprkos odluci suda, pevačica povukla potez koji će je skupo koštati – Tiče se sina Aleksandra (FOTO)

|

Hrvatskoj pevačici Severini Vučković koja se već dugo godina sa bivšim suprugom Milanom Popovićem bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, bilo je zabranjeno da objavljuje fotografije sa njim na socijalnim mrežama.

Naime, 2019. godine Opštinski građanski sud u Zagrebu doneo je odluku da Severina obriše sve fotografije sa sinom sa društvenih mreža, kao i da više ne sme da ih objavljuje, a ona se sve do sada pridržavala.

Međutim, pevačica je danas na Instagramu podelila slike sa sinom Aleksandrom, sa kojim je otišla u bioskop.

“Uživanje u 90 minuta čiste neiskvarene emocije. Film ‘Ljeto kad sam naučila letjeti’ podseća nas na dečje brige uz slatkicu Sofiju, koju je zadesilo letovanje s bakom. Moj čopor predpubertetlija koje sam vodila u bioskop, u dahu je odgledao Sofijine avanture na Hvaru”, napisala je Severina uz fotografiju sa sinom, pa poslala poruku svim roditeljima:

“Dragi roditelji, vodite decu u bioskop. Jer deca mogu sve! Bioskop je za nas dvoje obvezna lektira, ali na platnu. Deca su mali ljudi koje treba slušati i čuti. Iskrena i spontana. To nikad ne smemo zaboraviti”, napisala je Severina u opisu fotografija sa sinom, koji je pored mame pozirao sa širokim osmehom na licu.

Izvor: kurir.rs