Šest meseci bez Mrke: Bekuta stigla sa majkom sva u crnom, Dačić održao govor, a Dašin potez sve iznenadio

|

Političar Milutin Mrkonjić napustio je ovaj svet 27. novembra prošle godine u osamdesetoj godini života. Iza sebe je ostavio neutešne prijatelje, kolege, saputnicu Anu Bekutu i suprugu Dašu. Danas je održan pomen, a među prvima je stigla pevačica Ana Bekuta sa unucima Sonjom i Brankom i majkom.

Pevačica je tugu krila ispod velikih tamnih naočara, imala je šešir na glavi, a u rukama buket belog cveća u obliku srca, a njena majka je ostavila jednu crvenu ružu.

Mrki je poštu odala i Slavica Đukić Dejanović, a potom su stigli i Ivica Dačić, Bane Obradović i Aleksandar Antić, Toma Fila. Ono što je mnoge iznenadilo, a to je da supruga Milutina Mrkonjića, Daša, nije prisustvovala na ovom pomenu, prema izveštavanju domaćih medija, te su se svi zapitali da li se oseća dobro.

Dačić je održao emotivni govor koji je dirnuo sve prisutne:

“Na današnji dan mi smo spojili istovremeno šestomesečni pomen, ali danas jeste njegov 80. rođendan. Tako da smo se okupili ovde još jednom da iskažemo poštovanje i sećanje na našeg velikog i dragog druga Mrku. Naravno da nam svima nedostaje, ali nekako u svemu uvek pronalazimo i njegovo prisustvo i šta bi on rekao i veoma su česta sećanja na taj period”, poručio je njegov veliki prijatelj i partijski kolega Ivica Dačić.

Izvor: espreso.co.rs