Serija “Igra sudbine” dobija pojačanje: Stižu dva vrsna glumca – Oduševićete se kada saznate ko je u pitanju

|

Iz popularne serije „Igra sudbine“ otišao je veliki deo glumačke ekipe, a među njima Milica Milša, koja je igrala glavnu ulogu, Adu Kanački. Ipak serija je nastavljena i dok su se pojedine zvezde vratile u novim epizodama, glumačkoj ekipi su se priključila i neka nova lica.

Jedno od njih je i Zlata Numanagić, koja će zameniti tetka Lilu, a uskoro će dešavanja u seriji osvežiti i dva nova, velika glumca: Vojislav ‒ Voja Brajović i Ljubomir ‒ Ljuba Bandović. Oni će se u seriji pojaviti kao glumci gosti.

Ljubomir Ljuba Bandović tumači lik Ranka Tošića Crnog, Pančetinog dobrog prijatelja iz mladosti.

“On je uspešan biznismen koji dolazi da pomogne Pančeti zbog finansijskih problema u kojima se našla porodica Kanački. Ne mogu ga klasifikovati ni kao pozitivca ni kao negativca, ali Ranko je neko ko prijateljstvo doživljava kao odanost i zato je taj lik, prema mom mišljenju, pozitivac šta god da je radio. Zbog zajedničkih uspomena iz detinjstva sa Pančetom. Ranko nijednog momenta nije doveo u pitanje pomoć prijateljici. On prilično dobro reaguje kada se pojavi njegov suparnik, koga igra Voja Brajović, i tu se vidi da nije plašljiv, već je spreman na svaku vrstu neizvesnosti i opasnosti”, opisao je Bandović svoj lik i dodao koju poruku nosi njegov Ranko.

“Ne postoji crno-beli svet, crno-beli ljudi, dobri i loši ljudi. Postoje samo ljudi sa dobrim i lošim postupcima”, kaže Bandović.

Svoj lik opisao je i Bandovićev kolega Voja Brajović koji će u „Igri sudbine“ igrati lik Viktora Brunera, rođaka Tomasa Brunera, najvećeg neprijatelja porodice Kanački.

“Maf1jaši, kao i mnogi biznismeni, služe se raznim sredstvima kako bi ostvarili svoj cilj i tu uvek ima stereotipa koje ja želim da izbegnem. Moj negativac biće izvan uobičajenog klišea, a čemu sam pribegao da to i ostvarim gledaćete uskoro”, nagovestio je Voja.

Izvor: hellomagazin.rs