Selo moje lepše od Pariza: Saša Joksimović ima kuću na selu – Ne libi se poljoprivrednih radova, a uživa u prostranom dvorištu

|

“Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole“, ispričao je nedavno Saša Joksimović u intervjuu za “Hello”.

Prostrano dvorište oko porodične kuće Joksimovića izgleda kao iz banke, naročito u proleće, kada priroda ozeleni i procveta. Stoga ne čudi što Saša uz svaku fotografiju sa porodičnog imanja stavlja hešteg ‒ selo moje lepše od Pariza.

Pored toga što se popularni glumac uživa u seoskoj idili, ne libi se da uzme ašov u ruke i da se posveti poljoprivrednim radovima. Glumac na svom seoskom imanju gaji krastavac, krompir, paradajz i ostalo povrće.
Osim povrća Joksimovićima uspeva i cveće, pa se oko kuće građene u stilu karakterističnom za taj kraj Srbije mogu videti i božuri.

I Sašin sin Ilija, koji je odličan fudbaler, nigde ne ide bez lopte, a u selu ga čeka savršen travnati teren.

“On je zdrav i srećan dečak koji nas čini beskrajno ponosnim”, pohvalio se Saša nedavno, govoreći o jedincu koji je proslavio 13. rođendan.

Izvor: hellomagazin.rs