Nikola otišao u biblioteku da uči, pa završio na krstarenju Mediteranom (VIDEO)

|

Student medicine Nikola Jeftić, usred januarskog ispitnog roka, došao je u najveću čitaonicu biblioteke Doma kulture „Studentski grad“ da uči za ispit, a završio je na krstarenju.

Baš na Savindan, 27.januara, u „Studenjaku“, u čitaonici su od ranog jutra pristizali studenti uobičajenim tempom, da spremaju ispite. Ali, Rum Kasato, koji je inače već tri decenije omiljeni slatkiš među studentima, napravio je veliko iznenađenje za sve prisutne – student kome je tog dana bilo najteže u čitaonici, dobio je krstarenje Mediteranom za dvoje, dok su ostali dobili Rum Kasato pakete.

„Zima teška, a leto lagano“, sloganom je poručio Kasato pirat, koji je zaštitno lice ovog brenda, a ujedno i zaštitnik studenata.

Tog dana, merilo se ko ima najteži posao u čitaonici – sve skripte i knjige koje su studenti imali sa sobom, stavili su na Kasato vagu, kako bi se otkrilo ko je najveći „teškaš“. Među svim prisutnim studentima, pobedio je upravo Nikola Jeftić, student medicine, koji je u trenutku merenja imao čak 15 kilograma knjiga sa sobom!

„Učenje ne prekidam često, ali ovo je bila prilika kada je to moralo da se desi, napravio sam izuzetak. Poneo sam svih 15 kg knjiga sa sobom, kako bih učio ispit iz hirurgije, a nekim danima nosim čak i teži teret sa sobom u čitaonicu“, ispričao je Nikola i rekao da će na krstarenje ići sa svojom devojkom, kao i da će na Instagram stranici kasato_original javiti kako se proveo. Ostaje samo da položi ispit pre toga.

Video snimak kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Izvor: blic.rs