Sanja Kužet otkrila veliki razlog za slavlje u svom domu: Dečaci presrećni otkad je stigla ona (FOTO)

|

Sinovi naše poznate voditeljke Sanje Kužet, četrnaestogodišnji Andrija i šestogodišnji Strahinja, presrećni su dečaci, jer se njihova ponosna mama trudi da im osmeh sa lica ne silazi. Ona je nedavno u jednom intervjuu rekla da svakodnevno osluškuje potrebe i želje svojih sinova, ne bi li im pružila što više ljubavi kao i podrške.

– Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo tako da radimo sa našom decom, mnogo puta treba da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im i usadimo prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. Dom nije jednostavno izgraditi, treba mnogo vremena, ljubavi i volje – rekla je Sanja.

Deca Sanje Kužet želeli su da dobiju kućnog ljubimca, pa se porodica odlučila jednog za preslatkog psa, Niu.

– Ona je naša NIA. U proteklih 6 nedelja je u naš dom unela još više radosti i najlepšu energiju! Deca su bila u neverici da će se pas ikada pojaviti na našem pragu, međutim suprug i ja smo im priredili iznenađenje koje će sigurno pamtiti zauvek! Ovde se uopšte više ne radi o ljubavi već o oboožavanju Nie. Procvetali smo svi pre proleća! P.S. Eto razloga zašto me nije bilo na instagramu, imala sam pune ruke “posla”- čitaj ljubavi.

Ona je napisala ovu objavu i predstavila novog člana porodice, koji je bio najveća želja njenih sinova, koja se napokon ostvarila.

Izvor: story.rs