Šabanov vanbračni sin otkrio dugo čuvanu porodičnu tajnu: Mihajlo je Goci prećutao važnu stvar

|

Robert Šaulić, vanbračni sin legendarnog pevača Šabana Šaulića odbačen je od strane svojih najbližih godinama unazad. Na očevom poslednjem ispraćaju stajao je po strani, ne želeći da prilazi sestrama i Goci jer zna da njima to ne bi prijalo. Međutim, mlađem bratu, Mihajlu kako su mediji tada preneli prišao je u kapeli i čvrsto ga zagrlio dok su obojica plakali za ocem.

Iako godinama pre nemilog događaja Robert nije viđao oca, niti je imao kontakt sa njim i njegovom porodicom, teško je podneo tužnu vest o ocu. Tek pre nekoliko godina Robert je otkrio u kakvim je zaista odnosima sa ocem i čitavom porodicom bio svojevremeno:

„Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekao: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ – suznih očiju rekao je Robert pa dodao:

„I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na poslednjem ispraćaju našeg oca“, bio je iskren vanbračni sin Šabana Šaulića.

Inače, Šaban je Roberta dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoletan, što je potvrdio i pevačev menadžer svojevremeno. Nakon što je ostao bez oca, Robert nije dobio nikakvo nasledstvo.

Izvor: svet-scandal.rs