Sa braćom Hofman uhapšen i sin poznate pevačice – Advokat bio sa njima: “Angažovali su me kao branioca, nisam uhapšen”

|

Ljuban i Miljan Vidović, poznatiji kao braća Hofman, uhapšeni su danas u luksuznom restoranu poznatog beogradskog tržnog centra. Snimak hapšenja je osvanuo na društvenim mrežama, a uz njih su privedeni i advokat G.K. iz Novog Sada, kao i sin poznate pevačice koji je odranije poznat policiji, saznaje “Kurir”.

Advokat je u trenutku hapšenja vikao “ja sam advokat, ja sam advokat”. U momentu privođenja kod njega nije bila pronađena službena legitimacija. Kasnije se povodom slučaja oglasio advokat Goran Karadarević, koji je branio Stefana Karića, Darka Eleza, Slobodana Milutinovića…

“Angažovali su me kao branioca. Nisam uhapšen. Sedeo sam u restoranu kada nam je prišla policija”, rekao je za “Telegraf.rs” Karadarević.

Braća iz Bijeljine Miljan Vidović i Ljuban Vidović, poznati po tome da maltretiraju ljude, ponovo su došli u centar pažnje jer je jedan od njih maltretirao konobara u jednom ugostiteljskom objektu u Irigu. Oni su pre toga, više puta maltretirali ljude kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj.

Izvor: mondo.rs