Rušku Jakšić je siromaštvo naučilo kako da preživi: “Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze – sve ovo što nosim košta 300 dinara”

|

Novinarka i autorka Ruška Jakić jednom prilikom je otkrila da nosi polovnu garderobu od 300 dinara i da joj to nije problem.

Ruška privlači pažnju gde god se pojavi, dok njene izjave svaki put naprave pometnju. Od voditeljke često se mogu čuti mudre izjave i saveti koji su zlata vredni.

Osim toga što nema dlake na jeziku, ističe se i svojom skromnošću. Dok se drugi hvale kako kupuju skupu i markiranu odeću, Ruška nema problem da prizna da kupuje u jeftinijim buticima.

“Kroz siromaštvo sam naučila da mogu podjednako da živim i sa 1000 dinara i sa 1000 evra. Sa hiljadu dinara ću da odem u svoj omiljeni kafić i popijem kapućino, a onda kod kuće ću sesti i pojesti kačamak“, rekla je Ruška i dodala:

“Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze. Sad sam pronašla na bulevaru butik za tinejdžere. Imam srebrnu karticu kod Kineza i imam popust od 30%. Na meni je sve od kineza – garderoba, prstenje, minđuše, ogrlica…Sve ovo što sada nosim košta 300 dinara”.

Ruška je jedna od retkih koja voli sebe i uči druge ljude da čine isto. Za sebe smatra da je kao Džoan Kolins i da je godine podmlađuju.

Izvor: stil.kurir.rs