Ruskinja pre zločina poslala poruku drugarici, evo šta joj se požalila: Šokantni detalji tragedije u Pančevu

|

Ruski državljanin Ašov G (46), njegova supruga Olga G. (50) i sin (9) pronađeni su mrtvi u stanu u Pančevu, kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata stana. Kako se nezvanično saznaje od dobro obaveštenog izvora i pre zločina, Olga je strahovala da se može dogoditi tragedija.

– Pre dva dana ona je zvala telefonom prijateljicu u Srbiji i pitala je da li može da pozove neku psihijatrijsku bolnicu da smesti njenog muža pošto mu nije dobro. Rekla joj je da nije pričao ni sa kim, da je bio katatoničan, nije prepoznavao svog sina, imao je vezane napade panike… Bilo mu je veoma loše – kaže izvor.

– Njena prijateljica je pozvala jednu bolnicu – rekao je izvor i otkrio šok informacije. Iz ove bolnice su vrlo neljubazno rekli:

– Ne može to tako, mora prvo uput, zovite Hitnu pomoć – tvrdi izvor i dodaje da su ih iz Hitne pomoći usmerili na Dom zdravlja. Tako da, sa jedne na drugu stranu – ništa nisu uspeli da urade.

Na sam dan ubistva, Ruskinja je svojoj prijateljici rekla kako je situacija malo “bolja”:

– Izašao je napolje, prošetao se… – rekla joj je Olga.

A onda je usledio masakr. Ašov je, prema prvim informacijama, ubio ženu i dete, a potom i sebi presudio.

Podsećamo, Olginoj ćerki iz prvog braka, koja živi u Izraelu, bilo je veoma čudno što se ne javljaju, pa je pokrenula sve moguće grupe kako bi saznala nešto o njima. Uspela je preko poznanika i prijatelja da nađe svoju porodicu, ali je već bilo kasno.

Izvor: kurir.rs