Romana konačno staje na ludi kamen: Pevačica uveliko sprema svadbu – Iznenadićete se kada saznate kome će reći “da”

|

Pevačica Romana Panić konačno staje na ludi kamen. Udaje se za partnera s kojim je u vezi četiri godine i s kojim je pre izvesnog vremena uhapšena u Australiji. Pevačica uveliko priprema svadbu za više od stotinu gostiju, a proslava je zakazana za početak naredne godine.

“Venčanje će biti održano u Beogradu u jednom prestoničkom restoranu početkom sledeće godine. Romana je već izabrala venčanicu a gotove su i pozivnice za zvanice. Oni uveliko žive zajedno pa im je sklapanje braka čista formalnost, međutim svadba je njena želja koju Filip želi da joj ostvari”, ispričao je neimenovani izvor za Telegraf.

U januaru će biti četiri godine kako je Romana u vezi sa Filipom zbog čega su izabrali baš ovaj datum za venčanje. Pevačica je na sebe preuzela organizaciju svadbe. Romana i njen budući suprug uhapšeni su u Australiji u junu 2020. godine nakon što je policija otkrila da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu.

Pevačica je nakon toga deportovana u Beograd a po povratku je nastavila da živi sa Filipom. Totalno se povukla iz javnosti, da bi sada vest o njenoj udaji obradovala mnoge.

Izvor: mondo.rs