Rodila mu je decu i čuvala dom, a on je otišao sa 24 godine mlađom: Ovo je prva supruga Miloša Bojanića (FOTO)

|

Dok je već dugo u braku sa 24 godina mlađom suprugom Brankom, koja mu je druga po redu, malo toga se zna o prvoj supruzi Miloša Bojanića, iako je upravo s njom dobio sinove Baneta i Mikicu, koga sada publika može gledati u Zadruzi 6.

Upravo je stariji sin kojeg je Bojanić dobio sa prvom suprugom Dragicom bio razlog zbog kojeg je pre par meseci ostavio svoju sadašnju ženu na Crnogorskom primorju kako bi sa Dragicom u Beogradu slavio punoletstvo njihove unuke Aleksandre.

Prva supruga Miloša Bojanića i poznati pevač imali su tada i druge razloge za slavlje jer su se njihovi sinovi konačno vratili u Srbiju gde će od sada nastaviti da žive nakon godina provedenih u inostranstvu. Lepe vesti ponovo su spojile bivše supružnike koji iako više nisu zajedno uživaju u sreći koju su im zajednička deca priredila.

Ako je suditi po fotografijama, reklo bi se da su Dragica i Miloš u sasvim dobrim odnosima iako su još davno u emotivnom smislu oboje nastavili dalje. Dragicu već dugo gotovo niko nije mogao videti u medijima, pa je pomenuta proslava bila prilika da saznamo kako izgleda prva supruga Miloša Bojanića.

Izvor: story.rs