Retka slika sa venčanja Aleksandra i Tamare Vučić isplivala u javnost: Prva dama blista u venčanici bez rukava

|

Predsednik Srbije čuva privatni život, što je u skladu sa odgovornom funkcijom koju obavlja. Međutim, s obzirom na veliku popularnost u narodu i činjenicu da je svaki dan prisutan u medijima, neke zanimljivosti uspevaju da procure u javnost.

Kako su tada preneli neki portali, Aleksandar Vučić i politikolog Tamara Đukanović venčali su se u decembru 2013. godine u „Domu garde“ na Topčideru. Sve se odvijalo pod velom tajne i budnim okom pripadnika vojne policije, a svadbi su prisustvovali samo odabrani gosti.

Predsednik nije želeo da od svog venčanja pravi pompu, te je ceremonija obavljena daleko od kamera. Ipak, neke fotografije pronašle su put do javnosti. Tamara, sada prva dama Srbije, blistala je u elegantnoj venčanici bez rukava, dok se predsednik odlučio za klasično crno odelo. Srećni, veseli, nasmejani, ušli su u zajednički život. Nezaboravan dan ulepšala je i raskošna torta.

Par je 2017. godine dobio sina Vukana. Predsednik Srbije iza sebe ima još jedan brak sa novinarkom Ksenijom Vučić, i naslednike Danila i Milicu.

Izvor: hellomagazin.rs