Rastali se Anastasija i Gudelj nakon gubitka bebe: Fudbaler se oglasio povodom toga – “Ovo je težak trenutak za oboje” (FOTO)

|

Informacija koja je u medijima odjeknula kao bomba jeste ta da su se rastali Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj. Tačno je da se Cecina mezimica vratila u Beograd, a razlog za to svi vide u traumi zbog gubitka bebe. Doduše, pojedini ljudi odlazak Anastasije iz fudbalerovog doma smatraju kako reakcijom na sva bolna dešavanja, tako i posledicom raskida sa Nemanjom.

Na svu sreću između njih je sve u najboljem redu. Vole se baš kao prvog dana, možda čak i više. Dodatno ih je ujedinila bol zbog prekida trudnoće, a da problemi nisu narušili njihov odnos svedoče slike koje fudbaler poslednjih dana objavljuje na svom Instagram profilu.

Naime, nakon što je njegov klub Sevilja postao prvak Evrope, Nemanja je pored slika sa fudbalskog terena i navijača objavio i jednu sa Tašom. Sliku ovog zagrljenog para objavila je i Ceca Ražnatović, a u opisu je dodala da ima najboljeg zeta na svetu, te da je preponosna.

Taman kada se sve stišalo zbog prvog Anastasijinog kadra po gubitku bebe, nastao je novi još lepši i dražesniji. Na njemu Anastasija drži osvojeni pehar, dok je fudbaler ljubi u glavu.

– Ovo je težak trenutak za nas, ali naša ljubav će pobediti – objavio je fudbaler u opisu, i demantovao nagađanja o raskidu koja trenutno kruže u javnosti.

Rastanak Anastasije i Nemanje Gudelja je samo još jedna je od brojnih spekulacija, koje ne mogu narušiti odnos ovog zaljubljenog para, koji je planirao i venčanje. Vreme će pokazati da li će nastaviti u tom smeru, a za sada Taša odmara u svom domu, gde je okružena najmilijima koji joj u ovom trenutku pružaju najveću podršku.

Izvor: story.rs