Raskinuli Viktor Živojinović i Milica Tomašević: Osvanule glumičine slike u zagrljaju sa drugim – Okrenula novi list

|

Kada su otpočeli emotivnu vezu, glumica Milica Tomašević i Viktor Živojinović nisu to krili od javnosti, pa tako ni sada glumica nije želela da skriva da je okrenula novi list. Zvezda serije o Jovanki Broz na svom “Instagramu” objavila je fotografije koje ukazuju upravo na to, da je vezi sa Breninim sinom došao kraj.

Raskinuli Milica Tomašević i Viktor Živojinović vest je koja se nakon glumičine objave proširila po portalima, međutim, Brenin sin se nije oglašavao po tom pitanju.

Viktor se naime, nakon što se i sam susreo sa pomenutim sadržajima svoje drage, nije oglašavao, a čini se da će tako i ostati do daljnjeg, posebno ako se par, kao što se piše, rastao mirnim putem.

Reč je o fotografijama na kojima Milica grli drugog momka, čiji je lik vešto sakrila, najverovatnije u želji da se ne sazna o kome je reč.

Po mišljenju njenih i Viktorovih pratilaca slike ukazuju samo na jedno i to da su raskinuli Milica Tomašević i Viktor Živojinović, te da je glumica sreću pronašla kraj drugoga. Ima i onih koji ostaju u nadi da je reč o baš bliskom saradniku i prijatelju sa kojim je Milica navikla da naočigled svih razmenjuje nežnosti, te da Viktor za to ima razumevanja.

Izvor: espreso.co.rs