Rada Manojlović, Katarina Živković i Andreana Čekić oštro o Milici Pavlović: “Samo cvili i privlači pažnju”

|

Prašina oko pesme “Provereno” se ne spušta – sada su pevačice koje nisu podržale Milicu Pavlović u drami sa Anom Nikolić rešile da progovore.

Pevačice Rada Manojlović, Katarina Živković i Andreana Čekić, samo su neke od pevačica koje nisu podržale kolegenicu Milicu Pavlović u jeku skandala sa pesmom “Provereno” koju je Ana Nikolić na jednom nastupu otpevala kao svoju.

Sada su otkrile razlog za ovaj potez, a jedna od njih rekla i šta misli o tome što ju je Pavlovićeva otpratila sa Instagrama.

“Ništa to nije novo. Meni je oteta plaćena pesma ‘Lažov notorni’, pa čak i ceo album ‘Bred Pit’, pa nisam cvilela ni privlačila pažnju, glumatala ni lajala na kolege kao što to Milica radi. Sramota”, rekla je Rada Manojlović.

Njena koleginica Katarina Živković je pitala “što da se oglašava kada to nije uradila ni Milica”.

“To ko je u pravu u vezi sa skandalom u vezi sa tom pesmom je svima jasno. Što bi se bilo ko od nas oglašavao kad se Milica prva nije oglašavala do Amižija, gde je prozvala sve kolege što je nisu javno podržale? Čula sam da je nekoliko nas otpratila sa Instagrama. Mogu samo da je pitam što ona mene nije javno podržala kada sam se prepucavala sa dotičnom budaletinom koja je prozvala sve pevačice nego je ćutala? Sad kada je njen lični interes u pravu, dala je sebi za pravo da zamera što je niko nije podržao. E, pa, koleginice, sugrađanko iz grada iz kojeg smo obe, ima jedna poslovica: “Ne brani se kuća kada ti neko zakuca na vrata, već se kuća brani na obodu naselja i granici”, rekla je pevačica.

Ovim povodom se oglasila i Andreana Čekić i za činjenicu da je otpraćena sa Instagrama rekla: “Baš me briga”.

“Nije moj posao da se mešam u tuđi posao jer imam dovoljno svog. Kao drugo, nisam primetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada mi je to možda trebalo. Mnoge kolege koje su mi se našle i koje su tu bile za mene, za njih ću se boriti. Znate kako kažu – kako radiš, tako ti se vrati”.

Izvor: mondo.rs