Prvo oglašavanje sina Ane Ćurčić: Dok mu majka preživljava agoniju, on je imao da poruči samo jedno

|

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića napravila je pravu pometnju kada se u petak uveče uselila u Belu kuću i zvanično postala učesnica šeste sezone Zadruge.

Ana se odmah suočila sa Zvezdanom, ali i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, što je u direktnom prenosu pratio čitav region a njihovi žestoki obračuni glavna su tema medija.

Ana i Zvezdan više puta su pokušali da razgovaraju o krahu njihovog braka kojem je presudio Slavnić, kada ju je javno ostavio i priznao vezu sa 22 godine mlađom Anđelom. Međutim, svaki pokušaj razgovora propraćen je suzama, vikom, emocijama, ali i skandalima koje je Zvezdan izazivao, zbog čega su više puta morali da reaguju pripadnici obezbeđenja.

Mediji su pozvali Aninog sina Luku, koji im je ljubazno objasnio da se on neće oglašavati za medije, kada su u pitanju aktuelna dešavanja u “Zadruzi”. Ipak, pružio majci je pružio podršku.

“Ne želim ništa da komentarišem, razumite me. Neću se oglašavati za medije, ne želim ništa da pričam. Mama ima apsolutnu podršku, to je sve”, ljubazno je rekao Anin sin Luka.

Izvor: blic.rs