Prvo oglašavanje odbeglog sina Stefana Živojinovića posle 3 godine – otkrio kakva je zapravo majka Lepa Brena (FOTO)

|

Stariji sin Lepe Brene i pevačica oduvek neguju lep odnos, ali otkako je Stefan Živojinović rešio da odustane od pokušaja da stvori muzičku karijeru potpuno se povukao iz javnosti.

Ako je suditi po objavi, ljubav između majke i sina jaka je kao i oduvek a simboličnim gestom Stefan je to i dokazao. On je kupio majci veoma jednostavan ali lep poklon u vidu termosa za kafu ili nekakve posude za napitke, a sadržaj koji će se nalaziti unutra nije ni bitan u poređenju s onim što piše na spoljašnjoj strani.

– Za najbolju mamu a recept je mnogo strpljenja, požrtvovanosti, marljivosti, multitaskinga, teškog rada – piše na termosu, što je Brena i objavila uz reči “Od mog Stefana”.

Pevačica je ranije ispričala da je njen naslednik krenuo nekim drugim putem nakon avanture u muzičkoj branši, te da su u odličnim odnosima.

– Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno – rekla je Brena tada.

Izvor: story.rs