Prvi problemi u braku Ražnatovića: “Namerno to radi, želi da se oseća superiorno u odnosu na mene” – To je podlo

|

Brak Veljka i Bogdane Ražnatović konstantno je pod budnim okom javnosti i svaki korak Cecinog sina i snajke pomno se prati. Uprkos čestim natpisima kako im je brak na staklenim nogama, mladi par uspešno odoleva svim izazovima ne obazirući se na priče a njihova ljubav svakim danom je sve jača. Upravo iz tog razloga, mnoge je iznenadila objava Veljka Ražnatovića kojom se javno obratio Bogdani a reči koje joj je uputio mnogi komentarišu na razne načine.

“Muž – osoba muškog pola koja ne zna gde stoje stvari u kući. Žena – osoba ženskog pola koja non stop premešta stvari po kući i namerno, svesno stvara konfuziju da bi muž morao da joj se obrati za pomoć oko nalaženja stvari po kući, što čini da se oseća superiorno u odnosu na njega, iako je u pitanju podla smicalica”, podelio je Veljko na svom “Instagram” profilu i na istom tagovao svoju suprugu Bogdanu, što je u prvi mah zabrinulo brojne pratioce koji su pomislili da u njihovom braku postoje neki problemi.

Ovo nije prvi put da objava Veljka Ražnatovića bude u sličnom maniru, te da na šaljiv način on svojoj ženi stavi do znanja šta mu smeta, te zbog čega bi mogao da nastane eventualni problem u odnosu, međutim sve ovo su samo bezazlene i slatke čarke, a njihov brak na sreću, nije u krizi, što dokazuje i činjenica da očekuju i drugo dete.

Izvor: story.rs