Prvakinja karatea živi bez struje i vode: Milojeviće sada pritisla još jedna nevolja – Anđelin brat ima zdravstveni problem

|

U selu blizu Kruševca, upoznali smo porodicu Milojević, koju čine majka Tatjana, otac Zoran, ćerka Anđela, i sinovi Aleksandar i Lazar. Nehumani uslovi u kojima ova porodica živi Srbiju su ostavili bez reči.

“Bez kupatila, kupamo se u koritu, bez kuhinje, struje i vode preživljavamo već nekako”, kaže majka Tatjana koja je jedina zaposlena u porodici. Zbog nedovoljnog broja kreveta svi Milojevići spavaju u jednoj sobi koju teško mogu da ugreju.

Ponos i radost u trošnu kuću donosi Anđela, koja trenira karate već osam godina i aktuelni je prvak države. Kako kaže, sport joj je prva ljubav i želi da nastavi da osvaja medalje za koje ni sama ne zna broj u šta smo se i uverili kada smo videli da je jedna soba određena uravo za njih.

Milojeviće je pored svega pritisla još jedna briga. Naime, najmlađi član porodice mora na operaciju strabizma. Njegova jedina želja je da ponovo vidi. To mu je poslednja nada za povratak vida koji mu otežava normalno odrastanje. Aleksandar, njegov stariji brat najviše vremena provodi sa njim i svakodnevno mu pomaže da što manje oseti nemoć zbog svog zdravstvenog problema.

Naša Fondacija je pokrenula akciju pomoći za izgradnju kuće porodici Milojević u kojoj bi deca mogla da imaju normalno detinjstvo. Pomozite nam da im izgradimo dom! Svi načini za doniranje: 1. SMS 1 na 3800 (200 dinara) 2. Račun: 165-7010855807-48

Izvor: espreso.co.rs