Prva supruga Ognjena Amidžića odlučila da se otvori: Tri meseca nakon razvoda od Danijele, vratila se Milica (FOTO)

|

Prvu ženu Ognjena Amidžića ne možemo videti u javnosti, ali to ne znači da nije bila veoma posvećena svom profesionalnom radu u oblasti komunikacija. Ovih dana jedan od retkih javnih primera tog zalaganja može se naći u vidu jednog od još ređih intervjua koje je Milica Marković davala.

Povratak Milice koja se nekada prezivala Amidžić a danas je ponovo Marković u javnost mnoge iznenađuje a nekako se čudno poklapa i sa periodom u životu poznatog voditelja, kada je ponovo slobodan.

Međutim, prva žena Ognjena Amidžića vratila se iz profesionalnih razloga. Kao komunikacijski ekspert Milica je dala intervju kako bi najavila “Pro PR” konferenciju u Sarajevu.

– Nisam do sada srela osobu koja je uspešna, a da su joj jedino merilo uspeha nagrade. Merilo uspeha treba da nam bude prvenstveno zadovoljstvo postignutim i obično ljudi koji rade i postižu, na neki način budu iznenađeni nagradom, jer o njoj ne misle – rekla je tom prilikom prva žena Ognjena Amidžića.

Čak i dok su bili u braku, prva žena Ognjena Amidžića intirigirala je javnost budući da se sa voditeljem nije pojavljivala na javnim događajima, jer su čuvali privatnost isključivo za sebe.

Izvor: kurir.rs