Prva je ugradila silikone, a poznato i kako danas izgleda: Snaja Slobodana Miloševića je bila neverovatna lepotica

|

Interesovanje javnosti za Milicom Milošević, prvom snajom nekadašnjeg predsednika Slodobana Miloševića, ne prestaje ni posle toliko godina. Naime, još uvek se pamti trenutak kada je prva ugradila silikone u grudi tokom 90-ih, dok je većina ljudi jedva preživljavala.

Uvek je bila maksimalno doterana, a novac za skupu, markiranu odeću i estetske korekcije nije štedela. Sređivala je nos i jagodice, a osim toga je i usne maksimalno povećala.

Marko Milošević je 1997. godina kupio i kuću sa velikim bazenom u kom je temperatura stalno bila 38 stepeni, te je mlada snaja uživala u luksuzu. Iako nije odavno deo porodice Milošević, Milica Gajić, kako je glasilo devojačko prezime, živi u Požarevcu i vrlo dobro je zbrinuta. Sa druge strane, Marko je već godinama u Rusiji, tamo je izgradio život sa novom ženom, a sa njom ima i ćerku.

Jedna stvar joj se nikako ne može osporiti, a to je da je ostala verna Slobodanu Miloševiću do smrti, ističući da se takav čovek više neće roditi.

– To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi – jasno je iznela stav svojevremeo o Slobodanu Miloševiću.

Izvor: stil.kurir.rs