Prodavala čarape na pijaci, a sada za nastup uzme 15.000 evra: Zvezda Granda osvojila srce milionera – Nekada je živela skromno

|

Bivšu učesnicu takmičenja “Zvezde Granda” Nadicu Ademov s razlogom zovu “kraljicom bakšiša”, a snimak na kom se vidi kako je za samo nekoliko minuta uzela 2.000 evra usijao je mreže. Nadica je sad jedna od najtraženijih pevačicama i uglavnom nastupa na velikim privatnim veseljima i romskim svadbama, za koje se zna da su najplaćenije. Ipak, pevačica nije uvek živela na “visokoj nozi”.

Kako je anonimni izvor jednom prilikom otkrio, Nadica je svojevremeno prodavala stvari na pijaci – “Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala donji veš i čarape”, otkrio je tada izvor blizak pevačici za “Scandal” i dodao: “Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom donji veš, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvek je imala posla”, ispričao je izvor blizak pevačici.

Kada se prijavila na takmičenje “Zvezde Granda” prestala je da radi na pijaci. Sa svakom novom pesmom Nadicina popularnost je rasla, pa se može pohvaliti dobrim honorarima. Važi za jednu od najvećih mladih zvezda Granda, a čak i pre punoletstva proglasili su je “kraljicom romskih svadbi”. Pevačica ne krije da je jedno veče u Beču uspela da zaradi 15.000 evra, a upravo zbog atmosfere koju pravi na nastupima, mnogi joj predviđaju dugu i uspešnu karijeru.

Pre nekoliko godina mnogi mediji govorili su o njenoj vezi sa 19 godina starijim klavijaturistom iz Beča, koji iz prethodnog braka ima troje dece. Nadicini roditelji su bili šokirani odlukom da se pevačica uda za njega. I sama Nadica je priznala da su roditelji hteli da je se odreknu zbog ove veze. Međutim, mesec dana pred svadbu on je uhapšen na aerodromu u Rimu.

Pevačica je krajem novembra prošle godine proslavila rođendan i pokazala dečka milionera. Ipak, nije želela da otkriva detalje o njemu, jer privatni život čuva od javnosti. Ona je odbila i da odgovori na priče o tome da li je milioner ili milijarder, te izjavila samo da joj novac uopšte nije važan.

Izvor: mondo.rs