Procurio tajni razgovor Zvezdana i Ane: Sve su isplanirali, Anđela je samo deo igre – Slavnić odjednom nestao sa imanja, otkriveno gde je bio

|

O odnosu ljubavnog trougla Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić ne prestaje da se priča. Anin ulazak u šestu sezonu rijalitija “Zadruga” napravio je pometnju. Ana, Zvezdan i Anđela žučno se raspravljaju, gde pljušte uvrede, suze a najteatralniji je Zvezdan koji ne može da se obuzda te plače, viče, lomi po kući, a u jednom trenutku je i iskočio kroz zatvoren prozor.

Zvezdan se sinoć emotivno slomio pred Anom, te je pao na kolena, molio je i plakao, pa ni ona nije uspela da ostane u potpunosti imuna na njegove suze, te je i sama zaplakala.

Međutim, mnogima je zasmetala jedna Zvezdanova rečenica koja je u javnosti probudila sumnju da su njih dvoje u dogovoru i da sve rade smišljeno.

“Jesam li dobro skočio?”, upitao je Slavnić aludirajući na iskakanje kroz prozor.

“Ha?”, nije ga dobro čula Ana, da bi Zvezdan ponovio pitanje, vodeći računa da neko od ukućana ne čuje:

“Jesam li dobro skočio?” – Kaskaderski – rekla je Ana kroz osmeh, a kako je tekao njihov razgovor možete videti OVDE.

Video koji kruži društvenim mrežama izazvao je veliku polemiku u javnosti.

“Pa za lepu cifru rade! Mene jedino zanima kako ce produkcija da izvuče od njih obećane honorare? Da li je “gospođa” uzela pare unapred?”, “Vidite ljudi kakvi su foliranti”, samo su neki od komentara.

Slavnić je jutros u jednom trenutku je bukvalno nestao sa imanja, što je uznemirilo Anđelu koja ga je tražila po celoj kući i okolnim objektima. Proverila je sve prostorije i kada je shvatila da Zvezdana nema nigde, pretpostavila je da je izašao kako bi obavio razgovor sa nekim iz produkcije.

“Nije ni tu… E pa neće moći tako, ja pala s Marsa nisam”, prokomentarisala je Anđela sama za sebe.

U komentarima se mogu pročitati razna mišljenja gledalaca, a većina smatra da Zvezdan pokušava da izmoli produkciju da mu povećaju honorar.

“Izašao je Zvezdan da dogovori više para, vratiće se Ani, a ova mala je samo bila igra”, “Shvatila je da je otišao u produkciju na dogovor, zato proverava. Nije ona glupa toliko baš”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod snimka.

Izvor: kurir.rs