Procureli detalji o Sorajinoj trudnoći: Preselila se u Zagreb – Partner joj je biznismen, brani joj samo jedno

|

Danas je u medijima osvanula vest da je starleta Soraja Vučelić u drugom stanju, što objašnjava činjenicu da se pre izvesnog vremena potpuno povukla iz javnosti.

Soraja je u devetom je mesecu trudnoće, a svoje trudničke dane provodi u Zagrebu, gde trenutno živi. Naime, kako tvrdi izvor za “Blic” Soraja sa svojim partnerom, koji je po zanimanju biznismen, čeka svoje prvo dete, navodno sina, a čim je saznala da je u blagoslovenom stanju, obrisala je sve društvene mreže i povukla se sa javne scene.

“Soraja se preselila u Zagreb, gde održava trudnoću. Njen partner ima svoj biznis i ne želi da se javno eksponira, što Soraja poštuje. Zbog njega je i izbrisala svoje društvene mreže. Trudnoća ju je potpuno promenila, nije želela čak ni da javnost zna da je u drugom stanju”, ispričao je izvor za “Blic”, pa otkrio kako starleta provodi vreme u Zagrebu.

“Soraja je i u devetom mesecu aktivna. Najviše voli da šeta gradom. Video sam je na dan koncerta Jelene Rozge, stomak joj je bio do zuba”, otkrio je gore pomenuti izvor.

Izvor: blic.rs