Poznato šta je Čeda Jovanović rekao o advokatu Aleksiću – upleo poznate starlete, progovorio posle sinoćne drame

|

Čedomir Jovanović, političar i predsednik LDP oglasio se povodom navoda da je priveden zbog pretnji advokatu Nemanji Aleksiću.

– Ako je neko hteo da mi juče pokvari Dan zaljubljenih sa mojom suprugom i porodicom, nije uspeo, već je samo izgubio vreme. Ništa od onog što su mediji objavili nije tačno! Tog čoveka nisam nikada ni sreo, ni upoznao, a ako mu je izbledela slava stečena u advokatskim bravurama sa Stanijom i Sorajom, izabrao je glup način da skrene pažnju na sebe – kazao je Jovanović i dodao:

– Moji advokati će podneti prijavu protiv njega za lažno prijavljivanje, a obratićemo se i Advokatskoj komori. Ovo je stvarno svinjarija. Mene ne impresionira njegova titutla dvorskog advokata sa kojom se kiti. Ako je Aleksić zabrinut da ću sa njim ove stvari rešavati kako je on inače navikao da sa njim rade, osnosno bat.nama, ja to sigurno neću raditi i osuđujem svaku vrstu na.ilja. Mogu čak da mu pomognem, ponudim pomoć i zaštitu. Eto, i sada moram da vam dajem izjavu iz pritvora na Zlatiboru gde sam sa porodicom na odmoru – ironično je za za kraj kazao Čeda i čestitao svim građanim današnji praznik, Dan državnosti.

Izvor: kurir.rs