Poznato na kojoj televiziji ćemo gledati Cecin rijaliti: Privatni život Ražnatovića uskoro na ekranima – Ceca i deca spremni za šou

|

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović imala je nebrojeno mnogo ponuda da snimi svoj rijaliti šou, ali do sada to nije učinila. Ipak, pevačica se na ovaj korak odlučila tek letos, kada je i počelo snimanje programa koje će pored primarne pevačicine porodice, obuhvatiti i Ocokoljiće (njenu sestru Lidiju sa porodicom).

Rijaliti program već je najavljen, a do skoro je bila tajna na kojoj će se televiziji emitovati. Međutim, sada je i taj detalj poznat.

Naime, Ceca se pojavila na rođendanskoj proslavi dnevnih novina „Blic“. Latila se mikrofona i doprinela fantastičnoj atmosferi koja je trajala do duboko u noć.

Ova medijska kuća proslavila je svoj 26. rođendan, a tom prilikom je predstavila i lansiranje televizije, te emisije koje će gledaoci moći da prate. Kao najekskluzivniji projekat najavili su igrano dokumentarni serijal upravo sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koji će se snimati i emitovati iz pevačicine vile u Ljutice Bogdana, a koji će uključivati i ostale članove te mnogobrojne porodice, te njihov privatan život.

Izvor: alo.rs