Poznati glumac sa svojom porodicom godinama živi na selu: “Kada smo stvarali porodicu imali smo samo tanjir i viljušku”

|

Naš poznati glumac Nenad Jezdić zablistao je u seriji “Koreni” gde je glumio slugu Tola Dačića, koji ume da bude prek sa svojom suprugom. Naravno, u pitanju je samo uloga, dok je u stvarnom životu sve totalno drugačije.

– Kada sam rekao “da”, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje šta sam prvo pomislio: “Sad daj sve od sebe da ovo tvoje “da” nikada ne bude ukaljano”. Biti čovek, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime vodim – rekao je Nenad Jezdić u jednom od intervjua.

Njegov pokretač je njegova porodica, supruga i njihovo četvoro dece sa kojima živi na selu. Njegova supruga Sara Jezdić ne voli da se pokazuje u javnosti, a glumac je otkrio zbog čega je to tako.

– Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli da joj ime izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života – rekao je glumac.

Od poljoprivrede i sela sada lepo žive, ali, kako nam je pričao u ranijim intervjuima, nije uvek bilo sve idealno.

– Kad smo supruga i ja stvarali prvo dete, kad smo se venčali i započinjali naš porodični život, mi smo imali samo jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Suština priče je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to, jer zaista treba verovati. Ne ožeš da osetiš ljubav ako u nju ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg. Ljudi su postali skloni samo uživanju, i to posebno mladi ljudi. To je ono što se kaže – lezi lebe da te jedem. Ne, ne može tako, ne ide, ne biva. Mora se raditi i stvarati – rekao je glumac u jednom od intervjua.

Izvor: kurir.rs