Potresne scene na Adi Ciganliji: Dva tinejdžera se utopila tokom proslave maturanata – “Dajte mi da vidim mog sina, moje dete, sreća moja”

|

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića.

Policiji je oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale.

Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom. Kako saznajemo, sa dvojicom tinejdžera je bila i jedna drugarica, od koje policija trenutno uzima izjavu.

Prema nezvaničnim podacima, maloletnici su u društvu slavili kraj školske godine kada su odlučili da skoče u jezero. Tom prilikom dva dečaka nisu isplivala.

Veliki broj policajaca se nalazi na licu mesta, kao i ostali učenici svih škola koji su proslavljali kraj školske godine uz trubače.

Na lice mesta dotrčao je i otac jednog od stradalih tinejdžera.

Srušio se na zemlju i vikao da mu daju da vidi dete.

– Dajte mi da vidim mog sina, moje dete, sreća moja!

Ekipa Hitne pomoći mu je odmah ukazala pomoć, te su nakon nekoliko minuta odveli čoveka kako bi ga smirili.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom apeluje na decu i roditelje da ne ulaze u jezero na Adi Ciganliji jer na taj način rizikuju svoje živote.

Napominjemo da na Adi Ciganliji nije otvorena sezona kupanja i da stoga na ovom mestu nema dežurne spasilačke službe.

Izvor: blic.rs