Poslanica Staša Stojanović pohvalila se novom funkcijom: Sada je zapošljena u Elektrodistribuciji Srbije

|

Poslanica Srpske Napredne stranke Staša Stojanović objavila je na društvenim mrežama da je zapošljena kao glavni stručni saradnik u Elektrodistribuciji Srbije. U njenoj biografiji navodi se da je završila Fakultet tehničkih nauka na smeru Inženjerski menadžment, koji je završila nakon diplomskog rada pod nazivom „Mediji i javni interes u Srbiji“.

Na vratima kancelarije, gde stoji natpis sa njenim imenom i prezimenom i funkcijom koju obavlja vidi se i da ona radi u „Službi za podršku tržištu“, a u njenoj biografiji navodi se sledeće:

“Po završetku studija 2018. godine odlučuje da se ozbiljnije bavi unutrašnjom politikom. Akademiju mladih lidera završava 2019. godine i u njoj stiče neophodna znanja za dalje političko usavršavanje. Iste godine na predlog gradonačelnika Miloša Vučevića postaje članica Gradskog odbora Novi Sad Srpske napredne stranke. 2020. godine je bila na listi kandidata za Narodne poslanike Republike Srbije ispred Gradskog odobora Novi Sad SNS. 2021. postaje član Glavnog odbora SNS-a na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića”, stoji u Stašinoj biografiji.

Staša Stojanović takođe je članica Odbora za kulturu i informisanje i zamenica člana Odbora za dijasporu i Srbe u regionu, a široj javnosti postala je poznata po selfi fotografijama koje je napravila odmah pošto je sela u skupštinsku klupu.

Izvor: nova.rs