Porodice mladića nestalih u Dunavu mole i apeluju na građane: Evo ko bi i kako mogao da pomogne (FOTO)

|

Policija, vatrogasci, prijatelji i ribari i dalje intenzivno pretražuju Dunav tragajući za Milošem M. (37) iz Zemuna, Nenadom T. (38) iz Ugrinovaca i Milanom N. (36) sa Novog Beograda, koji su u subotu uveče nestali u reci kod Ade Huje kada se prevrnuo čamac u kom su bili.

Sa njima je u plovilu u tom trenutku bio i četvrti drugar, Mane K. koji je jedini uspeo da dopliva do obale. On je pregledan u Urgentnom centru, fizički je stabilan, ali je pod velikim stresom, kažu njegovi poznanici.

Na društvenim mrežama pojavio se apel porodica nestalih mladića putem kog se iskusni kajakaši pozivaju da se što pre uključe u potragu, ukoliko su u mogućnosti.

“Potrebni su nam kajakaši s kajacima za divlju vodu zbog pretrage terena i potrage za trojicom mladića”, stoji u objavi.

Svi zainteresovani mogu da se jave na broj telefona 063/1196340.

Podsetimo, u subotu uveče su vremenski uslovi bili vrlo loši za plovidbu, duvala je košava, talasi su bili visoki, a voda hladna što je, pretpostavlja se, dovelo do nesreće. Kako se saznaje, svi momci su porodični ljudi, a jednom od njih je žena trudna.

Izvor: espreso.co.rs