Pogledajte kako su Đokovićevi navijači slavili u Melburnu: Novo pisanje istorije proslavili uz srpsko kolo i pesmu

|

Koliko puta bili ponosni zbog toga što Novak Đoković dolazi upravo iz vaše zemlje? I danas ste imali privilegiju da vam se to desi još jednom, po ko zna koji put.

Novak Đoković vratio se u Australiju, odigrao turnir života i podigao jubiarni 10. trofej, ukupno 22. grend slem u karijeri.

Melburn je tokom finala postao “srpski grad”. Svuda su se vijorile srpske zastave, navijalo se svom snagom za nove stranice istorije u režiji Srbina, a to se i ostvarilo. A tek onda je krenula prava ludnica!

Veliki broj navijača prisustvovao je finalu Australijan opena ispred Rod Lejver Arene, a opšti haos je nastao nakon poslednjeg poena.

Srpski navijači su se okupili, igrali kolo, srpske zastave su se videle na sve strane, a u jednom momentu čula se i pesma: “U boj krenite junaci svi…”

Novak je burno proslavio pobed, uz neverovatnu dozu emocija prilikom zagrljaja mame Dijane i brata Marka, a ispred stadiona je veliki broj trobojki obojio Melburn park.

Pesma, igra i neizbežno skandiranje Novaku obeležili su trenutkr slavlja velikog broja navijača najboljeg tenisera sveta.

Izvor: kurir.rs