Pogledajte hapšenja medicinskih sestara koje su šamarale baku u domu za stare – a ćerka izvela majku iz doma u Peći (VIDEO)

|

Policija na Kosovu uhapsila je juče tri medicinske sestre osumnjičene za zlstavljanje štićenice u jednom domu za stare u Peći.

U središtu skandala bila je medicinska sestra Aurona Pelaj koja ju je držala za ruke i udarila. Medicinskim sestrama je određeno zadržavanje od 48 sati, a na društvenim mrežama pojavio se snimak hapšenja.

Na VIDEO SNIMKU se vide kako ih pognute glave policija prebacuje u zatvor u Lipljanu.

Radnice u Domu za stare u Peći, podsetimo, uhapšene su zbog sumnje da su izvršile fizičko nasilje nad starijom ženom, a snimak na kome se vidi kako uz osmehe šamarle baku izazvao je oštre reakcije širom regona.

Nakon incidenta u staračkom domu u Peći i hapšenja, sada se pojavio i EMOTIVNI SNIMAK na kom se vidi kako ćerka odvodi majku iz doma.

Naime, na snimku koji je objavljen na instagram stranici kragujevcani.rs vidi se kako ćerka kako izvodi majku iz doma za penzionere, nakon što su je medicinske sestre zlostavljale. Ona je ljubi u glavu i sa još jednom ženskom osobom pod ruku odvode staricu do automobila.

– Nema više batina za baku – piše u opisu snimka.

Izvor: kurir.rs