Pevačica zaprepastila javnost: Udaje se u 65. godini, a evo i za koga – Otkrila je sve detalje

|

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana udaje se u septembru ove godine, a sada je otkrila sve detalje.

Pevačica i njen suprug Nebojša Negić imaju nameru da u septembru sklope crkveni brak, i to u manastiru Gračanica u blizini Prištine.

Iako su pre 25 godina sklopili građanski brak, pevačica i njen suprug su oduvek želeli i crkveno venčanje. Sad će im se, posle mnogo peripetija, ta želja i ispuniti.

– Za taj čin se spremamo sigurno sedam-osam godina, ali nam se jednostavno nije dalo. Događale su se mnoge stvari zbog kojih nije bilo primereno da pravimo slavlje, od smrti bliskih osoba i rođaka do pandemije virusa. I Nešina a i moja je želja da se venčamo u crkvi. Mada nije uobičajeno da se ljudi u našim godinama odlučuju na tako nešto, imamo potrebu da i na taj način, duhovno, damo pečat svim godinama koje smo proveli zajedno. Nećemo organizovati neko veliko veselje, već ćemo samo okupiti porodicu i prijatelje na ručku – izjavila je Cakana.

S obzirom na to da je pevačica rođena u Kosovskoj Mitrovici, velika želja joj je da se venča u Gračanici.

– Upravo se raspitujem šta mi je sve od dokumenata potrebno i nadam se da ću uspeti da ostvarim tu želju. Ukoliko to ipak, iz nekog razloga, ne bude bilo moguće, venčaćemo se u onda Beogradu. Često sam kod mame u Leposaviću zajedno sa sestrama Danicom i Dobrilom. Mama je bolešljiva pa je često obilazimo, a najlepše nam je kad se sve sastanemo, jer se družimo i uživamo. Negujemo i baštu, koja je puna božura koji izgledaju prelepo, a većina tek treba da se rascveta. Uzela sam nekoliko da ih zasadim kod mene u dvorištu u Sremčici, rekla je kroz smeh pevačica.

Izvor: espreso.co.rs