Pevačica objavila video i poručila ovo: Edita objasnila zbog čega se potukla sa sestrom nasred ulice – otkrila sve detalje

|

Snimak sukoba sestara Indi i Edite Aradinović podigao je veliku prašinu u javnosti. Pevačice su isprva ćutale, a potom se svaka na svom nalogu na Instagramu oglasila, poručivši da se tu.če, eto, ponekad dešavaju, ali da se vole i da će uvek biti tu jedna za drugu, što je mnoge začudilo.

Edita je snimila i video za TikTok, gde je iznela svoju odbranu. Naime, pevačica je objasnila da se između nje i Indi ne dešava “ništa što se ne dešava i u drugim porodicama”.

– Pošto vidim da se viralno širi snimak gde se guram, čupam, bijem sa rođenom sestrom, želim samo da se oglasim s obzirom na to da sam javna ličnost. Da sam normalna, verovatno to niko ne bi video, niti bi nekoga to zanimalo, ne bih morala da se oglašavam – počela je Edita svoje izlaganje, a potom “poentirala”.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE.

– Vidim da se baš širi snimak, razni su komentari. Nadam se da znate da nikada u životu nikada ništa loše ni ružno, protiv svoje sestre ne bih rekla. Možete prestati sa pretećim porukama, ali i porukama podrške, jer ovde se ne bira strana. To su neke privatne stvari. Dobro znate da postoje disfunkcionalni i funkcionalni odnosi porodični, da nigde nije savršeno. Danas se bij.mo, sutra se volimo i obrnuto, ništa se nije desilo što se inače u porodicama ne dešava. Sve je u najboljem redu – objasnila je Edita, što je zaprepastilo mnoge.

Naime, Indi je imala kratak i jasan komentar povodom ove situacije.

– Nemam komentar povodom snimka koji je objavljen, sa Editom sam u odličnim odnosima – kazala je pevačica.

Izvor: kurir.rs