Pevač tužio ćerku (19), nema para za alimentaciju dok ona konobariše: A slupao novi ferari, porše, jaguar, mercedes od 130.000 evra

|

Pevač Mladen Grdović (64) tužio je ćerku (19) zbog alimentacije. Smatra da joj je 130 evra mesečno dovoljno jer otišao je u prevremenu penziju koja iznosi nešto više od 400 evra. Nema za alimentaciju a vozi skupe automobile, dok mu je ćerka konobariše.

Mladen je 2004. godine slupao ferari 360.

Tri godine posle slupao je mercedes 500 CL vredan nešto više od 130.000 evra. Grdović je imao i porše, koji je takođe slupao.

– Mogao sam da kupim stan, ali radije sam uzeo porše. I on je završio u starom gvožđu. Već godinama imam jaguar i nikada ga neću prodati – rekao je svojevremeno Grdović.

* 2009. pevač je seo za volan svog jaguara i njime “pomeo” stolice na terasi kafića koje su mu smetale na putu.

* 2013. Grdović i sad već bivša supruga Brankica imali su nezg0du u Arbanasima kad je slupao mercedes.

* 2015. s istim je mercedesom sletio je s puta, oštetio drugi automobil, a zaustavio se udarivši u znak.

* 2016. Grdović se Jaguarom zabio u betonski zid kuće.

Podsetimo, zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankicom rekao je da je ostao bez dobrog dela imovine koju je stekao pevajući više od 40 godina. Zadarski sud prihvatio je Grdovićeve dokaze kako više nema novca za ćerkino izdržavanje iako je od oktobra ove godine odradio preko 20 nastupa, od Sovića, preko Toronta do Nedelišća.

Izvor: 24sata.hr