Par seo u kafić na Zlatiboru da popije piće pa se iznenadio kada je stigao četvorocifren račun: Kafa 220 dinara, a tek cena obične vode (FOTO)

|

Da turiste ne iznenađuju samo računi sa letovanja u stranim državama, već i na našim odmaralištima, svedoči i jedan video snimak sa Zlatibora koji je objavljen na društvenim mrežama.

Kako se vidi na snimku koji je jedna devojka objavila na TikToku, račun koji je dobila za dve kafe, vodu i sok je poprilično iznenadio.

“Dođete na Zlatibor, odlučite da popijete kafu ovde, nije strana zemlja. Dve kafe, voda i Coca-Cola, molim lepo, 1.055 dinara. Šta 1.055?”, upitala je ona.

Kako se sa računa vidi ona je poručila flašicu vode od 0,33 koju je platila 235 dinara, zatim sok Coca-Cola 0,23 koji košta 380, kao i dve espreso kafe sa mlekom koje su po 220 dinara.

Kada je devojka upitala dečka koji je sedeo sa njom šta misli o računu, on je samo odmahnuo glavom. U opisu videa navela je “Zlatibor nije skup, takođe Zlatibor”, misleći na račun koji je dobili. Cene su je očigledno baš neprijatno iznenadile, pa je par puta upitala šta je tačno 1.055 dinara?!

“Leleeee, pa to je mnogo, što je mnogo, mnogo je”, “Na Divčibarama hladan nes, Coca-Cola i plazma šejk su 2.000 dinara”,jedan je od komentara na ovaj video.

Drugi korisnik ove mreže napisao je : “Takve su cene jer idete tamo. Idite na Staru planinu na primer, priroda je daleko lepša, a cene su smešne. Isto to kada bi tamo naručili račun bi bio 400-500 dinara”.

Izvor: kurir.rs