Oženio se Viktor Savić: Mlada prelepa u beloj venčanici, ne skida osmeh sa lica (FOTO)

|

Nije prvi put da u medijima budu vesti na temu ženidbe poznatog glumca Viktora Savića. Ovaj poznati glumac važi za velikog šarmera, pa je vremenom dobio status najpoželjnijeg neženje. Njegovi obožavaoci godinama se nadaju da će se to promeniti i da će ovaj šarmantni glumac napokon staviti burmu na ruku, pa je on to nedavno i učinio.

Ipak, kada se fotografija malo bolje pogleda, njemu zapravo društvo pravi koleginica Jelena Đokić, koja je već dugi niz godina u srećnom braku sa dramskim umetnikom Svetorazom Cvetkovićem, a ovo nas je dovelo do zaključka da su pomenute fotografije zapravo nastale za potrebe predstave “Mačka pečena”. Slika je napravljena u svrhu promocije komada, ali je sigurno zbunila Viktorove pratioce, koji su se ponadali da je glumac konačno pronašao sreću u ljubavi i stao na ludi kamen.

Na pomenutoj fotografiji glumac nosi svečano odelo, što nikako nije moglo da prođe bez komentara, jer su ga svi pohvalili da mu prelepo stoji i sugerisali mu da je krajnje vreme da ga i na svom venčanju obuče.

Vest da se oženio Viktor Savić izgleda da neće u skorije vreme obradovati fanove glumca, njegove roditelje i prijatelje.

Izvor: story.rs