Ovo je prvi muž Ane Ćurčić: Sve je puklo zbog Zvezdana, a otac Anine dece još uvek čuva zajedničke uspomene (FOTO)

|

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića i rijaliti takmičarka, po svemu sudeći, ima šarenoliki emotivni život. Krajem decembra prošle godine na društvenim mrežama objavila je sliku iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena najveća ljubav Dragan Aca Bulić.

“Moja prva i najveća ljubav”, napisala je Ana pored fotografije.

Čim je Kurir otkrio identitet muškarca kojeg je prema njenim rečima najviše volela, Ana je obrisala fotografiju sa društvene mreže. Posle njega, upoznala se sa bivšim suprugom A. K. čije ime i prezime je poznato redakciji Kurira.

Bivši Anin suprug na Fejbuku još uvek čuva uspomenu iz 2011. godine u vidu fotografije na kojoj su njih dvoje sa sinom Lukom.

Kako Kurir saznaje, ubrzo nakon toga su se razveli i svako je krenuo svojim putem. Ana Ćurčić je muža zamenila Zvezdanom Slavnićem, naslednikom košarkaške legende Moke Slavnića. Njen prvi suprug je takođe zasnovao novu porodicu. Ostali u prijateljskom odnosu i dobro funkcionišu nakon razvoda. O tome je i Ana pričala kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Iako je odbijala da uđe u rijaliti Zadruga u kojem ju je Zvezdan javno ostavio zbog Anđele Đuričić, ona se naprasno predomislila i pristala na šou gde se poslednjih dana žestoko obračunava sa bivšim partnerom i njegovom novom devojkom.

Izvor: kurir.rs